Het RCVRY RUN logo

Toen Miranda in 2017 startte met Recovery RUN in Nijmegen wilde ze graag een opvallend logo. Aangezien Miranda het niet van haar artistieke kanten moet hebben vroeg ze Patricia Heijmen van “Mooie dingen enzo” of ze een logo zou kunnen ontwerpen. Patricia is zelf ook hardloopster en maakt onder andere mooie schilderijen van de prachtige Mookse omgeving. Niet veel later kwam Patricia met een eerste ontwerp.

Het is gebaseerd op een schilderij van Pablo Picasso: Deux femmes courant sur la plage (La course). Hij schilderde dit na de eerste wereldoorlog in Dinard, een populaire badplaats, waar hij geïnspireerd raakte door de schoonheid van vrouwen.

Twee rennende of dansende vrouwen die elkaars hand vasthouden, met een ontblote borst. Treffender kan dit beeld haast niet zijn.

Bij Recovery RUN pakken de vrouwen letterlijk of figuurlijk elkaars hand vast om een uurtje samen in beweging te komen. Of dit nu rennend, joggend, wandelend of dansend is dat maakt dan eigenlijk niet zo veel uit. Als het maar samen is.

Ook sinds we 2024 niet alleen training aanbieden voor vrouwen met borstkanker, maar voor een ieder met en na kanker die samen wil bewegen blijven we ons logo trouw.

Een beter logo hadden wij niet kunnen wensen!