Oktober is traditioneel de borstkankermaand. Hoewel wij ons bij Recovery RUN niet meer alleen richten op vrouwen met borstkanker, maar op een ieder met en na kanker die graag samen buiten wil sporten hebben we natuurlijk veel vrouwen met borstkanker in onze groepen. Dat is niet gek als je bedenkt dat helaas 1 op de 7 vrouwen met borstkanker te maken krijgt; dat zijn 16.000 vrouwen per jaar!!

Om fitter door het behandeltraject te komen is blijven sporten en bewegen super belangrijk.  Bij ons train je lekker buiten met sparringpartners die net als jij willen blijven sporten tijdens en na het behandeltraject.

In het kader van Oktober borstkankermaand ben je van harte welkom om een proefles bij een van onze trainers te volgen. Gewoon om te kijken of trainen in zo’n groepje wat voor je is.

Je bent ook welkom bij de speciale Recovery RUN drie kilometer loop die het IPSO Huis Kennemerland locatie Santpoort op dinsdag 15 oktober organiseert.  Wandelen, joggen, hardlopen; onze trainster Carla den Braber zorgt ervoor dat je niet over je grenzen gaat. Meedoen is gratis en meer informatie vind je op IPSO Huis Kennemerland

Op 5 oktober is Beatrix Tas te vinden op de nazorgmiddag voor  borstkankerpatiënten in het Kenniscentrum van het Amphia ziekenhuis in Breda. Je kan kennis maken met ons actieve memoryspel en Beatrix zal graag vertellen wat Recovery RUN is. Meer informatie vind je op de website van Amphia.

Hopelijk zien we je. We weten dat de drempels om in beweging te komen hoog zijn bij de diagnose kanker. Wij doen er alles aan om ze zo laag mogelijk te maken.